Do zimnej masy martwych kwiatów. Że mnie w tym świetle? Tylko zimny styczeń,i Trawa Brome,który jest wyłączony Na ścianie starego kościoła są zimne i pokryte kropelkami ...
Zostaw me Ouidi . Niech pamięć, jednak umrze z tobą. Jestem zmęczony .Każdy nowy dzień przynosi mi cierpienie. Łupy z ostatniego pozostawia na grzyby. Muzyka wkrótce dźwięk obrzydliwości.
Dlaczego nie znalazłeś w moim ciemnym pokoju? Dlaczego zmuszony moje serce biło szybciej w piersi? Gdy jest zimno. Pierwszy płatek śniegu goaded na mój policzek. Wkrótce, i nigdy nie będę z koszulka zapewnia matowy,jako martwe kwiaty.
ПЕРЕВОД
На холодной земле увядают цветы. Что мне в свете иль в рубищах черных? И трава угасает как наши мечты, Сырость стынет на стенах церковных...
Ты оставь и уйди . Память сгинет с тобой. Каждый день мой страданием дышит.. Лист последний дрожит на березе рябой. Эту музыку мир не услышит.
Для чего ты ворвалась в мой темный покой? Сердце биться заставив быстрее? Только холод.Не тающий снег под щекой. Иней скроет меня,будто грея.