ВЕСНА ЗАИГРАЛА И ЗАПЛЯСАЛА И ВСЕ ЛЮБОВЬЮ ЗАБРОСАЛА
артур Дата: Среда, 03.08.2011, 00:37 | Сообщение # 1
ДАВАЙ БУДЕМО КОХАТИСЯ ПО ВЕСНІ… ( ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВСІМ ЗАКОХАНИМ ) давай будемо кохатися по весні, навіщо почуття тримати в собі. адже я хочу тебе, а ти — мене, тож не будемо стримувати себе. тебе ніжно до себе я пригорну, й на вушко прошепчу: « I love you» в «морі» кохання з тобою зникну я, й навік для нас зникне клята зима. прошу мовчи, нічого мені не кажи, одне прошу — нехай серце співає в тобі. і пісню кохання подарує тільки мені, бо в моєму житті головне — це ТИ!
Сообщение ДАВАЙ БУДЕМО КОХАТИСЯ ПО ВЕСНІ… ( ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВСІМ ЗАКОХАНИМ ) давай будемо кохатися по весні, навіщо почуття тримати в собі. адже я хочу тебе, а ти — мене, тож не будемо стримувати себе. тебе ніжно до себе я пригорну, й на вушко прошепчу: « I love you» в «морі» кохання з тобою зникну я, й навік для нас зникне клята зима. прошу мовчи, нічого мені не кажи, одне прошу — нехай серце співає в тобі. і пісню кохання подарує тільки мені, бо в моєму житті головне — це ТИ! Автор - артур Дата добавления - 03.08.2011 в 00:37
Сообщение ДАВАЙ БУДЕМО КОХАТИСЯ ПО ВЕСНІ… ( ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВСІМ ЗАКОХАНИМ ) давай будемо кохатися по весні, навіщо почуття тримати в собі. адже я хочу тебе, а ти — мене, тож не будемо стримувати себе. тебе ніжно до себе я пригорну, й на вушко прошепчу: « I love you» в «морі» кохання з тобою зникну я, й навік для нас зникне клята зима. прошу мовчи, нічого мені не кажи, одне прошу — нехай серце співає в тобі. і пісню кохання подарує тільки мені, бо в моєму житті головне — це ТИ! Автор - артур Дата добавления - 03.08.2011 в 00:37
Анаит Дата: Среда, 03.08.2011, 10:10 | Сообщение # 2
Долгожитель
Награды:
65
Статус: Offline
артур , замечательное стихотворение. Я только не совсем поняла почему море в кавычках. )))
Моя страница, велкам! Мой дневник
Сообщение артур , замечательное стихотворение. Я только не совсем поняла почему море в кавычках. )))Автор - Анаит Дата добавления - 03.08.2011 в 10:10
Сообщение артур , замечательное стихотворение. Я только не совсем поняла почему море в кавычках. )))Автор - Анаит Дата добавления - 03.08.2011 в 10:10
артур Дата: Среда, 03.08.2011, 22:44 | Сообщение # 3
його ж то насправді то нема, воно уявне, ось і вирішив його взяти в кавички...
Сообщение його ж то насправді то нема, воно уявне, ось і вирішив його взяти в кавички... Автор - артур Дата добавления - 03.08.2011 в 22:44
Сообщение його ж то насправді то нема, воно уявне, ось і вирішив його взяти в кавички... Автор - артур Дата добавления - 03.08.2011 в 22:44
Нэша Дата: Среда, 03.08.2011, 22:48 | Сообщение # 4
Старейшина
Награды:
46
Непривычно читать на украинском, а стихотворение понравилось Quote (артур )
і пісню кохання подарує тільки мені, бо в моєму житті головне — це ТИ!
А вы романтик Артур , только ку рите много
Анаит Дата: Среда, 03.08.2011, 22:59 | Сообщение # 5
Долгожитель
Награды:
65
артур , мне кажется, тут стойкий ассоциативный оборот, и я лично в кавычки бы не брала. Или тогда все "море любви"... Но тут дело автора, конечно)))
Моя страница, велкам! Мой дневник
Сообщение артур , мне кажется, тут стойкий ассоциативный оборот, и я лично в кавычки бы не брала. Или тогда все "море любви"... Но тут дело автора, конечно)))Автор - Анаит Дата добавления - 03.08.2011 в 22:59
Сообщение артур , мне кажется, тут стойкий ассоциативный оборот, и я лично в кавычки бы не брала. Или тогда все "море любви"... Но тут дело автора, конечно)))Автор - Анаит Дата добавления - 03.08.2011 в 22:59
артур Дата: Среда, 03.08.2011, 23:24 | Сообщение # 6
таке бачення автора...з цими клятими кавичками
Сообщение таке бачення автора...з цими клятими кавичками Автор - артур Дата добавления - 03.08.2011 в 23:24
Сообщение таке бачення автора...з цими клятими кавичками Автор - артур Дата добавления - 03.08.2011 в 23:24
Tavvolga Дата: Воскресенье, 07.08.2011, 23:31 | Сообщение # 7
Осматривающийся
Награды:
6
Уважаемый Артур! Мне понравилось ваше стихотворение. Искреннее. Дякую! Т.В. Но для не понимающих язык прекрасной Украины, на других сайтах пишут переводы. Я разумiю, ибо батько - родим в Ровно, читала українські книги і журнали, які виписував татои. Шкода говорю погано.Мим більше розмовної тренування вже немає. Папи вже 4 роки з нами немає.Он теж писав вірші, правда публікував мало. До побачення! Щастя вам та натхнення!
Сообщение Уважаемый Артур! Мне понравилось ваше стихотворение. Искреннее. Дякую! Т.В. Но для не понимающих язык прекрасной Украины, на других сайтах пишут переводы. Я разумiю, ибо батько - родим в Ровно, читала українські книги і журнали, які виписував татои. Шкода говорю погано.Мим більше розмовної тренування вже немає. Папи вже 4 роки з нами немає.Он теж писав вірші, правда публікував мало. До побачення! Щастя вам та натхнення! Автор - Tavvolga Дата добавления - 07.08.2011 в 23:31
Сообщение Уважаемый Артур! Мне понравилось ваше стихотворение. Искреннее. Дякую! Т.В. Но для не понимающих язык прекрасной Украины, на других сайтах пишут переводы. Я разумiю, ибо батько - родим в Ровно, читала українські книги і журнали, які виписував татои. Шкода говорю погано.Мим більше розмовної тренування вже немає. Папи вже 4 роки з нами немає.Он теж писав вірші, правда публікував мало. До побачення! Щастя вам та натхнення! Автор - Tavvolga Дата добавления - 07.08.2011 в 23:31